De Fivari SMART
het vaste Smart laadstation voor EV
 laadvermogen van 2 tot 22 kW


Home
Fivari-MOBILE Fivari SMART Fivari-Combi Prijs Links Contact NL  EN

SMART laden met de Fivari-SMART:

De Fivari-SMART is een universeel SMART laadstation voor elektrische voertuigen op basis van Smart EVSE hard- en software. Hiermee laad je altijd aan maximaal beschikbaar vermogen en voorkom je overbelasting van je elektrische installatie.
Het laden van een elektrisch voertuig, vraagt heel wat stroom, heel wat vermogen. Aan vol vermogen laden, belast de thuisinstallatie al zo zwaar dat de vaatwasmachine of het gourmetstel er soms niet meer bij kunnen. Daarom wordt bij een "domme" lader een veilige marge gehanteerd. Maar de laadtijd loopt daardoor flink op en het beschikbare vermogen wordt niet optimaal benut. Heel wat EV-eigenaars kiezen dan maar voor een zwaardere - en duurdere- aansluiting. Met de SMART kan je op een 3x25A aansluiting toch aan 3x25A laden instellen.
  • De Fivari-SMART meet continue de belasting en past de toegelaten laadstroom dynamisch aan: als er andere verbruikers bijkomen, wordt de laadstroom tijdelijk verminderd, als die verbruikers terug wegvallen, gaat die terug omhoog.
  • Indien nodig wordt het laden tijdelijk onderbroken.
  • Met de Fivari-SMART springt de zekering nooit meer.
==>  Met de Fivari SMART laad je heel de tijd aan maximaal beschikbaar vermogen.
     Sneller en goedkoper
      Makkelijker
         Aangepaste stroom

            Risicoloos
                               Type 2
  • Bekijk  en bekijk nog eens hoe de Fivari-SMART het laden dynamisch aanpast bij het inschakelen van een extra verbruiker
  • Meerdere EV's, geen probleem. De Fivari-SMARTs doen aan load balancing en verdelen de beschikbare stroom over alle aangesloten wagens.
Enkelfasig laden met de SMART op een driefasig netwerk zonder neuter

Ge´nteresseerd? Contacteer ons per e-mail:

e-mail info@fivari.be